Digitala föreläsningar.

Nu så ligger det första av de föredrag som förbundet har i dessa pandemitider som video på förbundets hemsida och på YouTube. Ni finner dem på nedanstående länkar.

Filmsida på koloniträdgårdsförbundet.se

https://kolonitradgardsforbundet.se/filmsida/

Koloniträdgårdsförbundet på YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCgPhHKX50gXwSYX9JC6ejrA/videos

Det kommer flera föredrag efterhand! 

Ta en titt på filmer och låt dig inspireras  av kreativitet och odlingsglädje! 

Träd- och buskvandring
Sommaren 2020 besökte vi trädgårdsmästare och kolonist John Taylor på hans koloni i Malmö. Följ med på en inspirerande träd- och buskvandring i det vackra koloniområdet. För att lyfta fram trädens värde har Koloniträdgårds­förbundet startat kampanjen ”Koloni älskar träd” för att fira förbundets 100-årsjubileum 2021.

Gråvatten
Gråvattenshantering är ett av våra kriterier vid miljödiplomering av koloniträdgårdsföreningar. Allt vatten som använts för disk och tvätt ska kunna återanvändas till bevattning.

Insektshotell
Det är avgörande för planeten och vår överlevnad att livet både under och ovan jord gynnas och ges goda förutsättningar. En liten äng i ett hörn, fågelbad och insektshotell gynnar den biologiska mångfalden.

“Guldvatten”
I en miljödiplomerad koloniträdgårdsförening används endast naturlig jordförbättring och gödsel – ingen konstgödning. Bra näring att tillföra växterna är  – ”guldvatten” av utspädd urin (1/10).

wordpress plugins nulledwordpress themes nulledwordpress plugins nulledwordpress plugins nulledwordpress plugins nulleddownload wordpress pluginsfree download wordpress pluginsudemy tutorial free downloadudemy course free downloadudemy course free downloadvclub loginvclubshop invite codevclub.shopvclubshop.suvclubshop.ru reviewvclub shopvclub cvv shopvclubshop loginvclubshop login